Geaccrediteerd webinar huisarts & pensioen op dinsdag 5 november

5 september 2024
Aankondiging van webinar op 5 november Huisarts & Pensioen

Waarom is pensioen zo duur? Blijft er later nog pensioen voor mij over met de nieuwe Pensioenwet? En wat doet het pensioenfonds eigenlijk met mijn geld?

Om ooit te kunnen stoppen met werken, zetten we nu al geld opzij. Dat doen we samen met onze collega-huisartsen, omdat het verplicht is, maar ook omdat dit veel voordelen heeft. Ook na de invoering van de nieuwe pensioenwet waar nu veel over te doen is.

Tijdens het geaccrediteerde webinar “Huisarts & Pensioen” leert u meer over pensioen in het algemeen en de pensioenregeling voor huisartsen in het bijzonder. Aan de hand van concrete voorbeelden laten wij u zien welke keuzes u wanneer kunt maken en hoe u dit kunt betrekken in uw eigen financiële planning als huisarts. We gaan dieper in op het nieuwe pensioenstelsel en laten zien hoe we uw pensioenpremie beleggen en welke keuzes we daarbij maken.

Het webinar is een samenwerking tussen de Beroepspensioenvereniging Huisartsen (BPV), de Landelijke Huisartsenvereniging (LHV) en het pensioenfonds voor huisartsen (SPH).

Aanmelden

Wanneer: dinsdag 5 november
Hoe laat: 20:00 tot 21:30 uur
Kosten: gratis
Accreditatie: 2 punten

Aanmelden

Chat